Bankkártyás fizetés VirtueMart-hoz a CIB Bank által nyújtott biztonságos banki háttérrel. Az online fizetési tranzakcióra a CIB Bank 128 bites SSL titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán kerül sor minden esetben.

5 az 1-ben Joomla! HikaShop webáruházához fejlesztett Pont szállítási modullal öt átvevőpontos szállítóval bővíthető a webáruház kiszállítása. A vásárló szabadszavas kereső segítségével, egyszerre kereshet átvevőpontot akár mind az öt szolgáltató: Pick Pack Pont, Posta Pont, GLS CsomagPont, FoxPost, Webox pontjai között.

Látványos diavetítő (slideshow) modul Joomla! 2.5 és Joomla! 3-hoz

Mindössze csak a képek útvonalát kell megadni és már indulhat is a diavetítő. A legújabb verzió további képi effektekkel, témákkal és véletlenszerű kezdődia lehetőségével bővült.

Legutóbbi változattal már nem csak CSV-ből, de SQL lekérdezésből is lehet táblázatot készíteni. Továbbá lehetővé teszi a táblázat oszlopok szerinti rendezését, sorainak zebra mintásra alakítását, címsor elem hozzáadását, tartalmának szűrését, hosszú táblázatok oldalakra való tagolását, és a táblázat szélességének intelligens növelését.

A ZOO Slider modul látványos diavetítést készít a YOOtheme ZOO tartalomkezelővel létrehozott cikkekből.