Pont 5 az 1-ben VirtueMart szállítási plugin

Pick Pack Pont, Posta Pont, GLS CsomagPont, FoxPost, Csomagküldő, Express One VirtueMart szállítási plugin

6 az 1-ben Joomla! VirtueMart webáruházához fejlesztett Pont szállítási modullal 6 átvevőpontos szállítóval bővíthető a webáruház kiszállítása. A vásárló térképes vagy kétlépcsős kereső segítségével, egyszerre kereshet átvevőpontot akár mind az öt szolgáltató: Pick Pack Pont, Posta Pont, GLS CsomagPont, FoxPost, Csomagküldő, Express One pontjai között.

A Pont szállítási modullal a VirtueMart webáruház szállítási módja egyszerűen bővíthető az átvételi pontra szállítókkal.

A Pont VirtueMart szállítási plugin szolgáltatásai

A vásárlónak a Pont szállítási plugin egy könnyen használható keresőt nyújt, mellyel egyszerűen megkeresheti a számára legmegfelelőbb átvételi pontot. Kereshet irányítószám, település alapján, de térképen is kiválaszthatja a számára kedvező átvételi pontot (a beállított szolgáltatók átvevőpontjai közül). Ráadásul a két kiválasztási rendszer követi egymást, az irányítószám/település kiválasztása után a térkép ránagyít a megadott területen található pontokra, így onnan a térkép segítségével is választhat. Sőt, ha a vásárló már megadta az irányítószámát a vásárlás folyamán, akkor a szállítási plugin felajánlja az átvételi pontot.

A webáruház üzemeltetőjének egyszerű választási lehetőséget biztosít az átvételi pontra szállító szolgáltatók közül. Ezáltal egyszerűen válthat a legjobb árat, szolgáltatást nyújtó szállító cégek közül. Ráadásul mindig a szállítótól független, megszokott felületet használhatja. A szállítási plugin karbantartást sem igényel, mivel az átvevőpontok listája automatikusan (naponta) frissül, így mindig a legfrissebb boltlistából választhat a vásárló.

Átvevőpont kiválasztása

2016-02-29 Pont V4.0

Szolgáltatások:
✔ Pick Pack Pont támogatás,
✔ Posta Pont támogatás,
✔ GLS CsomagPont támogatás,
✔ FoxPost támogatás,
✔ Webox támogatás,
✔ kétlépcsős szabadszavas kereső,
✔ keresés irányítószám, cím, település vagy név alapján,
✔ térképes kiválasztás,
✔ mobil eszközökön is használható,
✔ automatikus frissítés (átvevőpontok önműködő frissítése),
✔ korlátozás nélkül, több webáruházban is használható.

2016-10-10 Pont V4.3 változásai

Fejlesztések:
+ RuposTel One Page Checkout teljes támogatása,
+ Közvetlenül a pluginban beállítható Google Maps Key.
Javítások:
✔ Google térkép kezelése.

2018-05-14 Pont V4.4változásai

Fejlesztések:
+ Csomagküldő támogatása,
+ Express One támogatása.

Pont VirtueMart szállítási plugin telepítése

A telepítése szabványos Joomla! pluginként történik, telepítés után automatikusan engedélyezi magát, így csak a VirtueMart szállítási módjai közzé kell felvenni.

Pont szállítási modul beállítása - Pick Pack Pont

Pont ViruteMart 6 az 1-ben szállítási plugin támogatása

A Pont VirtueMart 6 az 1-ben szállítási plugin letöltése

A letöltéshez mindössze egy jelképes támogatás szükséges a PayPal-on keresztül (Támogatás gomb). Ezután a támogató e-mail címére 2 napon belül elküldjük a Pont szállítási plugin legújabb telepítési csomagját.