5 az 1-ben Joomla! VirtueMart webáruházához fejlesztett Pont szállítási modullal öt átvevőpontos szállítóval bővíthető a webáruház kiszállítása. A vásárló térképes vagy kétlépcsős kereső segítségével, egyszerre kereshet átvevőpontot akár mind az öt szolgáltató: Pick Pack Pont, Posta Pont, GLS CsomagPont, FoxPost, Webox pontjai között.

Bankkártyás fizetés VirtueMart-hoz a CIB Bank által nyújtott biztonságos banki háttérrel. Az online fizetési tranzakcióra a CIB Bank 128 bites SSL titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán kerül sor minden esetben.

5 az 1-ben Joomla! HikaShop webáruházához fejlesztett Pont szállítási modullal öt átvevőpontos szállítóval bővíthető a webáruház kiszállítása. A vásárló szabadszavas kereső segítségével, egyszerre kereshet átvevőpontot akár mind az öt szolgáltató: Pick Pack Pont, Posta Pont, GLS CsomagPont, FoxPost, Webox pontjai között.

A VirtueMart-hoz készült GLS CsomagPont szállítási bővítménnyel súly vagy ársávonként tudjuk beállítani a kiszállítás díját. A felhasználó pedig szabadszavas kereső segítségével tudja kiválasztani a számára megfelelő átvételi pontot.

A népszerű Joomla!-ra épülő ingyenes webáruházhoz, a VirtueMart-hoz készült PostaPont szállítási modul, mellyel egyszerűen, szabadszavas kereső által választható ki a megrendelt csomag átvételi helye a közel 4.000 Posta Pontból. A legújabb verzió már támogatja a népszerűbb egyoldalas pénztárakat (One Page Checkot) is.