Bankkártyás fizetés VirtueMart-hoz a CIB Bank által nyújtott biztonságos banki háttérrel. Az online fizetési tranzakcióra a CIB Bank 128 bites SSL titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán kerül sor minden esetben.

A VirtueMart-hoz készült GLS CsomagPont szállítási bővítménnyel súly vagy ársávonként tudjuk beállítani a kiszállítás díját. A felhasználó pedig szabadszavas kereső segítségével tudja kiválasztani a számára megfelelő átvételi pontot.

A népszerű Joomla!-ra épülő ingyenes webáruházhoz, a VirtueMart-hoz készült PostaPont szállítási modul, mellyel egyszerűen, szabadszavas kereső által választható ki a megrendelt csomag átvételi helye a közel 4.000 Posta Pontból. A legújabb verzió már támogatja a népszerűbb egyoldalas pénztárakat (One Page Checkot) is.

Pick Pack Pont szállítási modul VirtueMart 1, VirtueMart 2 és VirtueMart 3 webáruházhoz

A népszerű Joomla!-ra épülő ingyenes webáruházhoz, a VirtueMart-hoz készült Pick Pack Pont szállítási modul, mellyel egyszerűen, szabad szavas kereső által választható ki a megrendelt csomag átvételi helye.

Látványos diavetítő (slideshow) modul Joomla! 2.5 és Joomla! 3-hoz

Mindössze csak a képek útvonalát kell megadni és már indulhat is a diavetítő. A legújabb verzió további képi effektekkel, témákkal és véletlenszerű kezdődia lehetőségével bővült.