pixel


Pick Pack Pont VirtueMart szállítási modul
2012. január 26. csütörtök, 18:01

Pick Pack Pont VirtueMartPick Pack Pont szállítási modul VirtueMart webáruházhoz

A népszerű Joomla!-ra épülő ingyenes webáruházhoz, a VirtueMart-hoz készült Pick Pack Pont szállítási modul, mellyel egyszerűen, szabad szavas kereső által választható ki a megrendelt csomag átvételi helye.

A Pick Pack Pont VirtueMart szállítási modul használata

Pick Pack PontA Pick Pack Pont szállítási modul segítségével egyszerűen kiválasztható a 130 város, több mint 400 pontja közül a megrendelőhöz legközelebb eső csomagátvevő hely. Ehhez csak néhány karaktert kell begépelni a helység nevének kezdőbetűiből, irányítószámából vagy a bolt nevéből és a kereső máris megjelenti az elérhető átvevőhelyeket, annak nyitva tartását és a bankkártyás fizetés lehetőségét.

A Pick Pack Pont VirtueMart szállítási modul szolgáltatásai

A Pick Pack Pont szállítási modul segít a megrendelő igényeinek megfelelő átvételi hely kiválasztásában is. Már a keresés alatt megjeleníti a hírlapüzlet nyitva tartását, illetve a bankkártyás vásárlási lehetőséget.

A szállítási modul telepítése

A Pick Pack Pont modul használatához a Lapker Zrt.-vel kötött csomagszállítási szerződés után telepíteni kell a VirtueMart webáruházban. Ezután az adminisztrátori felületen, a VirtueMart bal oldali menüjéből, ki kell választani az Adminisztáció > Konfiguráció > Szállítás fület, majd bejelölni a Pick Pack Pont szállítási modult.

A Pick Pack Pont szállítási modul letöltése

A letöltéshez mindössze egy jelképes támogatás szükséges a PayPal-on keresztül (Támogatás gomb). Ezután a támogató e-mail címére 2 napon belül elküldjük Pick Pack Pont szállítási modul telepítési csomagját.

A Pick Pack Pont szállítási modul VirtueMart 2-höz.

Hamarosan elkészül a legújabb VirtueMart 2-vel használható szállítási modul.

Újdonságok:
egyszerű telepítés,
naprakész, automatikus frissítés.

Ha szeretnéd támogatni a fejlesztést azt az alábbi linken is megteheted (PayPal-on keresztül).

Click here to lend your support to: Pick Pack Pont Shipment module for Joomla! VirtueMart 2 and make a donation at www.pledgie.com!